ketot's story

Friday, August 26, 2011

abcdefjhijklmnopqrstakdapatbalikkl!!


mood tengah sedih kena tinggal sorang sorang dalam bilik malam ni.

menci menci !!

semua orang dah bersuka ria dalam bas, bergurau senda dalam train dah joget joget dalam bilik
sendiri.

akuuuu. keseorangan dalam bilik. tak aci tak aciiiiiii. huhhhh.

dah lah tak dapat balik rumah. tak dapat menikmati keempukan tilam dalam bilik tercinta.

tak dapat jumpa kawan kawan. buka puasa sama sama. dah tu tak dapat nak lepas rindu dekat lesbo tercinta plak tu. *atok jangan jealous okay.

lepas tu tak dapatttttttttttttttt. hrmmm tak tau nak kata lahhhh. semua tak dapat.

tup tup kena balik kampung lepas tu balik perqlish balik. aishhhhh. gila bohhhsannn.

gila tak heaven tak dapat balik rumahhh.

okay aku terima. kbaiiii.

4 comments:

nub said...

wahahaha.

sabaq la naa

pink said...

Ayuuuuu ,i'll missss youuuuuu la <3 muah kiri kanan
Bulan 10 hang cutiii kannn ,so jgn sedih2 :)

pink said...

Ayuuuuu ,i'll missss youuuuuu la <3 muah kiri kanan
Bulan 10 hang cutiii kannn ,so jgn sedih2 :)

fndrocka said...

mcm2 sungguh yg kau tak dapat..cuba list pulak apa yg kau dapat..haa..haha